Suma’t a l’ecomarxa!

 

Els artistes visuals organitzam una ecomarxa en bici per visualitzar la feina sociocultural que desenvolupam amb el programa AA:TOMIC LAB

 

L’acció partirà aquest dissabte a les 11h del CineCiutat 

Aquest dissabte a les 12h a AA:TOMIC LAB presentarà a Es Baluard un espai de documentació i treball amb els projectes desenvolupats durant els darrers mesos. Serà un espai per a interactuar i generar sinèrgies, que mostrarà les accions, els tallers de formació i el treball en xarxa fets per AA:TOMIC LAB.

Per tal de visualitzar la seva feina als barris, els artistes visuals han organitzat una ‘ecomarxa’ en bici en la que traslladaran un ‘aatomòbil’ des de s’Escorxador fins a Es Baluard, on quedarà ‘aparcat’ fins el 30 de gener. El punt de trobada és aquest dissabte a les 11h al CineCiutat. L’acció comptarà amb el suport de Biciutat, i recorrerà pel carril bici els carrers de Palma fins arribar al museu.

 AA:TOMIC LAB és un projecte nòmada que té com a objectiu desenvolupar experiències pràctiques que mostrin com la cultura i els processos creatius poden revertir a la societat més enllà del producte artístic.

1394782_730308083727262_3113664204870016149_n

Una respuesta a “Suma’t a l’ecomarxa!

  1. Pingback: Accions artístiques col·lectives | | Paco Espinosa·

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s