Fes-te sòcia

Si vols ser soci/a o amic/ga de l’AAVIB pots omplir aquest formulari amb les teves dades, o enviar-les a aavib.tresoreria@gmail.com

A continuació hauràs d’enviar-nos una FOTO CARNET en jpg (pel carnet de soci) a aavib.tresoreria@gmail.com i fer un INGRÉS DE LA QUOTA ANUAL en aquest compte bancari, indicant el teu nom complet:

Caixa Colonya – ES46 2056 0009 7910 0109 4125

La quota anual com a artista o com a amic és de 60€. Si ets menor de 25 anys, pagues la meitat de la quota anual: 30€. Si et dones d’alta a partir del mes d’abril, la quota és proporcional al nombre de mesos que resten fins desembre. Per exemple, si et dones d’alta el juny, pagues 30€ i si ho fas a l’octubre, 15€.

Si tens qualsevol dubte amb aquest formulari, pots contactar-nos a aavib.tresoreria@gmail.com i et respondrem a la major brevetat possible.

Formulari per ser sòcia o amiga de l’AAVIB:

Les dades de caràcter personal que es proporcionen en aquest formulari seran incloses dins la base de dades de l’AAVIB, Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears, per a l’enviament d’informació sobre els projectes i activitats de la nostra associació i els seus col·laboradors. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal enviant un e-mail a aavib.tresoreria@gmail.com

Gestiones un espai expositiu? Fes-te amic de l’AAVIB!

1. Podreu formar part de l’Associació, sense dret a vot, les persones físiques o entitats interessades en les arts visuals i les reivindicacions col·lectives dels artistes.

2. Tendreu dret a ser informats sobre les activitats de l’Associació i formar part dels grups de treball.

3. Si sou directors o propietaris d’una galeria o un espai expositiu, tendreu dret a que els vostres esdeveniments s’anuncïin al bloc, el butlletí setmanal i a les xarxes socials de l’AAVIB.

2 Respuestas a “Fes-te sòcia

  1. Pingback: Els artistes visuals et desitjam unes bones festes | aavib·

  2. os mando el curriculum por correo electrónico ,no consigo mandarlo por aqui .y me gastaría saber como puedo pagarlo no quiero domiciliarlo
    gracias

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s