.EDU

EN COL·LABORACIÓ AMB ARTSCOMING http://artscoming.com/

 «Cicle GIF .edu» per a denunciar la manca de sensibilitat i l’ abús que pateixen les materies artístiques amb la llei LOMCE i el recolzament a les plataformes que reivindiquen una educació basada en la lliure expressió que fomenti una actitud reflexiva, crítica i creativa.
1

Jaume Orejuela

En el context de la investigació sobre el disseny de sistemes d’administració de la informació com element generador de la creació artística, identific les persones que treballen a la xarxa i que configuren una part de la nostra realitat a internet. Aquest estudi té com a protagonista a Pau Cabot, viquipedista mallorquí, químic i professor. De la Viquipèdia en català és la persona amb més edicions reconegudes, i la seva feina està enfocada en el manteniment i la millora de la qualitat d’aquesta eina digital. La tasca de Pau Cabot també inclou la implantació de programari lliure a les escoles i ha estat reconeguda amb el premi Nacional de Cultura. (Títol: Estudi per a Pau Cabot desant la Viquipèdia.)


8d93cb73-4805-41d3-9e82-50f05621d0d5Joan Carles Tomàs

julia-panades1

Julià Panadès

«Per una educació amb sensibilitat»: El gif es una associació d’idees entre la llei LOMCE i un maó que vol reflectir la poca sensibilitat que té aquesta llei enfront l’educació artística, i que vol defensar la importància de les matèries artístiques per al desenvolupament d’una sensibilitat que ajuda a crear estratègies i instruments per la comprensió de la realitat.
De rerefons podem parlar d’una associació entre la Llei LOMCE i les polítiques especulatives-inmobiliaries que també va dur a terme el govern popular.


fb1fe653-5dd4-4a67-a8df-c44022e6530e

Beatriz Polo

Títol: L’ art desapareix de les aules: Les darreres reformes educatives han disminuït la presència de l’educació artística a les aules. L’arribada de la LOMQE suposa que un alumne pugui acabar l’ESO sense haver cursat mai assignatures artístiques. Això suposa un endarreriment per al desenvolupament integral de l’alumne i retrocedir a una educació del passat.


a731179e-8bf4-4b1d-a1a3-6115e31bff4f

Alelí Mirelman

Títol: Entre líneas

Un paseo por los procesos de aprendizaje. Utilizando la creatividad como herramienta transversal de crecimiento intelectual y de desarrollo humano.

2 Respuestas a “.EDU

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s