Disparar sense matar

 

disparar

 

DISPARAR SENSE MATAR: Taller pràctic per saber reconèixer i valorar el context i els conflictes del món de les arts visuals contemporànies. Aprendre o millorar l’ús de les eines i habilitats de presentació del propi treball creatiu. El taller té un temps dedicat a la presentació teòrica del context contemporani de l’art amb l’anàlisi de casos d’estudi i la reflexió sobre el contingut i l’objectiu del dossier personal.

Pilar Bonet és crítica d’art i comissària d’exposicions. Professora d’art i disseny contemporani a la Universitat de Barcelona i Universitat Ramon Llull. Ha format part de nombrosos jurats i equips de selecció de projectes de creadors actuals (beques, premis, residències). Va formar part de la creació i direcció del centre de creació i pensament contemporani Can Xalant de Mataró. Membre fundadora de l’associació ACM d’art contemporani. Actualment co-dirigeix el projecte Arts Coming, dedicat a la producció, promoció i difusió d’obres d’art de petit format.

www.pilarbonet.com/inicio

Les inscripcions al workshop es publicaran dia 15 de maig al butlletí de l’AAVIB i a les xarxes socials. Les 15 places es donaran per ordre d’inscripció a les persones que puguin assistir els 2 dies. Hi ha un cost de 10€ per persona.
Horari: divendres de 17 a 20 h i dissabte d’11 a 13:30 h, i de 16 a 20h.
Amb l’ajuda de TalentIB i Hauser&Wirth.

Fins el 24 de maig podeu demanar subvenció a la mobilitat si heu de viatjar des d’una altra illa. Aquí l’enllaç a les subvencions.

Per demanar la subvenció, cal presentar l’Annex 2 i 3, breu descripció de l’activitat, pressupost desglossat i acreditació d’inscripció a la formació. Una vegada realitzada l’activitat i comunicada la concessió de la subvenció al BOIB, cal justificar les despeses amb factures, amb excepció de la manutenció. La subvenció es cobra una vegada realitzada i justificada l’activitat.