Artistes vists per artistes. Mise en Abyme

ARTISTES VISTS PER ARTISTES “MISE EN ABYME”  BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2019

bases mise en abyme

MARC GENERAL

Amb la voluntat de dinamitzar el seu patrimoni, el Museu Es Baluard, en col·laboració amb l’AAVIB, llança la proposta  “Artistes vists per Artistes. Mise en abyme”.

En el món de l’art, tota una sèrie d’especialistes; crítics/ques, historiadors/es, comissaris/es, etc., són els i les que usualment apropen les obres al públic. Dins aquest àmbit, resta saber què n’opinen els i les artistes o, dit d’una altra forma; quina és la visió d’aquests productes artístics des del punt de vista dels i les creadores? Què hi tenen a dir, de l’obra dels i de les seves col·legues?

Tal com marquen els estatuts de l’AAVIB, és una prioritat de l’associació organitzar una constant labor formativa i de promoció cultural, així com exercir una funció crítica dins l’àmbit cultural de les Illes Balears. També ho és promoure la creació artística com a instrument per a la millora social impulsant, per assolir-ho, tota mena d’accions de cooperació, educació i sensibilització de la consciència i de reivindicació social.

Tractant de crear l’espai per donar veu a aquestes aportacions, neix la proposta “Artistes vists per Artistes. Mise en abyme”, amb la intenció de generar un diàleg entre el fons de la col·lecció del Museu i els i les artistes contemporànies, que seran els i les encarregades de desenvolupar una sèrie de dinàmiques amb l’objectiu d’apropar la col·lecció al públic, generar noves mirades i millorar la seva divulgació.

Podeu consultar les bases aquí: bases aavib -es baluard (8)

Data límit per a la presentació de propostes: 19 de febrer de 2019 

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a artistes.miseenabyme@gmail.com