comunicació

Comunicació

 

 

 

 

 

 

Diàriament ens trobareu actualitzats a la xarxa a través del nostre web i també a Facebook i Twitter.

L’objectiu és donar visibilitat a l’activitat de l’associació amb transparència, a més de reflectir les notícies generades pels socis.

La nostra intenció és servir d’altaveu per la feina de l’AAVIB i per la dels associats. Volem que ens coneguin i volem tenir el nostre lloc en la comunitat virtual. Una de les eines per aconseguir-ho és el butlletí setmanal que s’envia en forma de newsletter a professionals del sector cultural, amb un resum de les qüestions més destacades entre les que es conten les dareres accions duites a terme, l’agenda d’exposicions, convocatòries i altres iniciatives interessants.

La presència a les xarxes socials ens manté en contacte amb el teixit d’acció artística i cultural de l’illa. Ens permet interactuar-hi però sobretot és un canal d’expressió immediat i directe sobre tot el què passa a l’AAVIB.

El servei de comunicació al vostre abast

Heu de saber que, com a socis, teniu el servei de comunicació al vostre abast: qualsevol activitat que generi la vostra activitat artística, potser comunicada a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter) i també al bloc de l’AAVIB i al butlletí setmanal que rebeu en forma de newsletter cada dijous. També ens agradaria rebre fotos de les vostres obres, imatges de les inauguracions, o bé si participau en fires, conferències, tallers, o heu rebut un premi, heu presentat alguna publicació, etc… Per això vos demanam que ens envieu les vostres notícies a aavibcomunica@gmail.com

 

Encara no estàs subscrit al nostre butlletí?

 

Si vols rebre setmanalment totes les notícies sobre convocatòries, inauguracions i esdeveniments relacionats amb les arts visuals a les Balears, envia’ns un e-mail a aavibcomunica@gmail.com amb el concepte “Alta al Butlletí”.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s