L’AAVIB protesta per l’eliminació de la convocatòria d’Arts Plàstiques del Programa Art Jove 2014

 

L’AAVIB protesta per l’eliminació de la convocatòria d’Arts Plàstiques del Programa Art Jove 2014 i relaciona la supressió amb la polèmica de l’any 2012

 

L’Associació d’Artistes protesta per l’eliminanació de la convocatòria d’Arts Plàstiques del Programa Art Jove 2014.  L’Institut Balear de la Joventut convocà ahir el Programa Cultural Art Jove 2014. Com es pot llegir a la seva web, la convocatòria d’enguany elimina el programa d’Arts Plàstiques del certamen, que tradicionalment s’exposava a Ses Voltes. Les convocatòries d’enguany inclouen: disseny, dansa contemporània, teatre per la igualtat, fotografia cooperart, relats breus solidaris i arquitectura jove.

L’Associació d’Artistes Visuals «es demana on queda el compromís de convocar-lo bianualment, tal com havia afirmat la directora general de Joventut, María José Frau Marí, a premsa l’any passat». L’AAVIB «es demana si la supressió està relacionada amb la polèmica que hi va haver l’any 2012, quan els artistes preseleccionats demanaren un espai digne per exposar (Ses Voltes), ja que se’ls proposava que l’exposició estigués ubicada en un passadís del Conservatori de Música que no reunia les mínimes condicions adequades».

Podeu consultar les notícies a:

ARA BALEARS

Europa Press

Diario de Mallorca

art jove

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s