Frau_jove 2014

…………………………………………………………………………….press Frau!Frau_mail1

 

ETS UN ARTISTA JOVE NASCUT

O RESIDENT A LES ILLES BALEARS?

 

frau jove

VOLS PRESENTAR EL TEU TREBALL

DAVANT D’UN JURAT INTERNACIONAL?

 

El certamen d’art FRAU_JOVE 2014 és una acció reivindicativa promoguda per l’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) per la desaparició de la convocatòria d’arts visuals del programa Art Jove del Govern Balear.

L’Associació d’Artistes convida a creadors de tota mena a participar, i així recolzar la iniciativa com a forma de reivindicar les bones pràctiques a l’àmbit cultural, exigir la promoció i divulgació del treball dels joves creadors de les illes i els seus drets com a artistes.

FRAU_JOVE 2014 és un certamen de projectes artístics (no d’obres finals) el premi del qual serà la presentació davant d’un jurat de reconegut prestigi internacional, format per la comissària d’art Chus Martínez, el crític i comissari David G. Torres, la historiadora de l’art Piedad Solans i el darrer guanyador d’Art Jove 2012, Bartomeu Sastre.

Imatge Frau Jove

BASES CERTAMEN FRAU_JOVE

Requisits dels sol·licitants

Poden concursar tots els artistes i col·lectius nascuts i/o residents a les Illes Balears que tenguin entre 16 i 35 anys el 31 de desembre de 2014. En el cas de col•lectius han de complir aquest requisit el 100% dels seus membres.

L’obra presentada haurà de ser propietat de l’artista o del col·lectiu. No serà exclosa cap obra perquè no sigui inèdita.

 

Com participar-hi?

  1. Sol·licitar inscripció prèvia a aavibcomunica@gmail.com enviant el nom complet, direcció postal i número de telèfon.
  2. Una vegada rebuda la confirmació d’inscripció s’enviarà el projecte artístic que es presenta al certamen. El format del projecte ha de ser digital (PDF, de màxim 10 pàgines i màxim 5MB). Es tracta d’un concurs de projectes artístics (no d’obres finals) que es presentaran davant d’un jurat de reconegut prestigi internacional. Haurà d’incloure:
    1. Dades personals: nom complet, CV, DNI (fotocòpia), direcció postal, correu electrònic i telèfon
    2. Statement de l’artista
    3. Projecte artístic i totes les explicacions que l’artista consideri necessàries (informació gràfica, explicació tècnica, materials…)

Termini de presentació

El termini màxim d’inscripció on-line és el 30 de novembre de 2014

Premi

  1. Ser seleccionat per un jurat reconegut internacionalment, format per la comissària d’art Chus Martínez, el crític i comissari David G. Torres, la historiadora de l’art Piedad Solans, i el darrer guanyador de l’Art Jove 2012, Bartomeu Sastre.
  2. Difusió en mitjans del projecte finalista i exposició del treball.
  3. Participar en una acció artística reivindicativa i crítica per la desaparició de la convocatòria d’arts visuals del programa Art Jove del Govern Balear.

Acceptació de les bases

Prendre part del certament d’art FRAU_JOVE 2014 suposa acceptar aquestes bases. El jurat del premi té la facultat d’interpretar-les i de suplir-ne qualsevol llacuna o buit d’acord amb la seva pròpia finalitat. La resolució del jurat serà inapel·lable. L’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) resoldrà qualsevol problema que aquestes Bases no prevegin.

 

Cartell Frau Jove

 

BASES CERTAMEN FRAU_JOVE (castellano)

 

Requisitos de los solicitantes

Pueden concursar todos los artistas y colectivos artísticos nacidos y/o residentes en las Islas Baleares que tengan entre 16 y 35 años el 31 de diciembre de 2014. En el caso de colectivos tienen que cumplir este requisito el 100% de sus miembros.

La obra presentada tendrá que ser propiedad del artista o del colectivo artístico. No será excluida ninguna obra porque no sea inédita.

¿Cómo participar?

  1. Solicitar inscripción previa a aavibcomunica@gmail.com enviando el nombre completo, dirección postal y número de teléfono.
  2. Una vez recibida la confirmación de inscripción se enviará el proyecto artístico que se presenta al certamen. El formato del proyecto tiene que ser digital (PDF, de máximo 10 páginas y máximo 5MB). Se trata de un concurso de proyectos artísticos (no de obras finales) que se presentarán delante de un jurado de reconocido
    prestigio internacional. Tendrá que incluir:

    1. Datos personales: nombre completo, CV, DNI (fotocopia), dirección postal, correo electrónico y teléfono
    2. Statement del artista
    3. Proyecto artístico y todas las explicaciones que el artista considere necesarias (información gráfica, explicación técnica, materiales…)

Plazo de presentación

El plazo máximo de inscripción on-line es el 30 de noviembre de 2014

Premio

  1. Ser seleccionado por un jurado reconocido internacionalmente. El jurado estará formado por la comisaria de arte Chus Martínez, el crítico y comisario David G. Torres, la historiadora del arte Piedad Solans, y el último ganador de Art Jove 2012, Bartomeu Sastre.
  2. Difusión en medios del proyecto finalista.
  3. Participar en una acción artística reivindicativa y crítica a la desaparición de la convocatoria de artes visuales del programa Art Jove del Govern Balear.

Aceptación de las bases

Participar en el certamen de arte FRAU_JOVE 2014 supone aceptar estas bases. El
jurado del premio tiene la facultad de interpretarlas y de suplir cualquier laguna o
vacío de acuerdo con su propia finalidad. La resolución del jurado será inapelable.
La Asociación de Artistas Visuales de las Islas Baleares (AAVIB) resolverá cualquier
problema que estas Bases no prevean.

 

Deja un comentario