avís legal i criteris del bloc

Avís legal:

1. L’AAVIB no es fa responsable dels escrits signats per els autors o de les informacions remeses d’altres llocs.

2. Per recomanar o compartir una entrada per correu o a les xarxes socials podeu clicar en els botons d’abaix o copiar l’adreça URL.

3. Comentaris: es poden publicar comentaris a qualsevol entrada fent clic a «comentar». No es publicarà cap comentari sense identificació o amb contingut fora de lloc.

4. Per publicar notícies, denúncies, avisos per a navegants o qüestions d’interès pels artistes visuals, contactar amb l’AAVIB: aavibcomunica@gmail.com

5. Els comentaris estrán administrats per els gestors web que eliminarán qualsevol comentari que sigui, ofensiu, molest cap a una persona o un grup de persones, utilitzi paraules que puguin ferir la sensibilitat de un grup, continguin dades o elements personals de terceres personas sense la seva autorització o altres, a decisió dels gestors. En el cas de no estar d’acord amb la eliminació d’un comentari, per favor posar-se en contacte amb: aavibcomunica@gmail.com

6. Els articles publicats en la web son originals o provenen d’altres fonts identificables al peu dels escrits.

 

Criteris del bloc:

En funció de la naturalesa de l’associació, s’ha optat per:

1. Donar-li una estructura funcional amb estil neutre, ja qua a l’AAVIB hi ha un gran ventall d’artistes, amb un ampli espectre d’estils.

2. Triar una gestió d’edició senzilla que permeti traspassar-la entre els socis.

3. Usar la llengua catalana, donant cabuda a aportacions en altres llengües. L’opció minimalista de l’associació coincideix amb la decisió de no duplicar el treball publicant de manera bilingüe. Internet ofereix mitjans suficients de traducció.

4. Publicar sota llicència Creative Commons continguts aliens que ho permetin i permetent difondre els continguts propis, citant la font i no permetent un ús comercial.

Deja un comentario