Què volem aconseguir aquest 2018?

24254647_1603455209745874_932826782941776098_o.jpg

Què volem aconseguir aquest any?

Un dels objectius importants de l’AAVIB és aconseguir el compromís per part de les institucions públiques; d’assumir i aplicar el codi de Bones Pràctiques amb eficiència, per establir les bases d’una nova relació amb el sector professional i la ciutadania.

 

Bones Pràctiques en el sector de les Arts Visuals:

  1. Foment de la llibertat de Creació i Expressió Artística.
  2. Establir relacions professionals amb els creadors i col·lectius artístics d’acord a criteris tècnics, de participació i transparència.
  3. Garantir els Drets d’Autor i la integritat de les obres.
  4. Assumir els acords i contractes per escrit; garantint uns honoraris a l’artista mínims del 15% del total del pressupost del projecte artístic.
  5. Adequar els pressupostos per a les ajudes, beques, premis… a les necessitats reals pel que fa a terminis, dotació econòmica i recursos disponibles.
  6. Impulsar l’activitat artística des de totes les seves vessants; la creació, la producció, la investigació, la projecció, l’educació, la difusió i la integració social.
  7. Publicar i publicitar la informació amb claredat, precisió i de fàcil accés.
  8. Fomentar la concurrència pública en tota l’activitat que es dugui a terme en l’àmbit artístic; mitjançant les convocatòries obertes amb criteris d’igualtat, independència, i garanties jurídiques i econòmiques.
  9. Configurar i dotar els Patronats d’acord amb els principis d’independència política i empresarial. Integrats per tècnics i professionals del sector.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s