AAVIB ha firmat un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Calvià per l’aplicació i el compliment del Codi de Bones Pràctiques

conveni-bones-practicas-calvià_aavib1.jpgLa setmana passada l’ AAVIB va firmar un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Calvià que té com objectiu l’aplicació i el compliment del Codi de Bones Pràctiques Professionals en les Arts Visuals, en els projectes que organitzi, produeixi o subvencioni l’Ajuntament de Calvià.

L’AAVIB proposà, com a Codi de Bones Pràctiques Professionals en les Arts Visuals, els següents pactes:

Fomentar la llibertat de creació i expressió artística.
Establir relacions professionals amb els creadors i col·lectius artístics d’acord amb criteris tècnics, de participació i transparència.
Garantir els drets d’autor i la integritat de les obres.
Assumir els acords i contractes per escrit, garantint a l’artista uns honoraris mínims del 15% del total del pressupost del projecte artístic.
Adequar els pressuposts per a les ajudes, beques, premis, etc., a les necessitats reals pel que fa a terminis, dotació econòmica i recursos disponibles.
Impulsar l’activitat artística des de totes les seves vessants: la creació, la producció, la investigació, la projecció, l’educació, la difusió i la integració social.
Publicar i publicitar la informació amb claredat, precisió i fàcil accés.
Fomentar la concurrència pública en tota l’activitat que es dugui a terme en l’àmbit artístic, mitjançant convocatòries obertes amb criteris d’igualtat, independència, i garanties jurídiques i econòmiques.

Ajuntament-de-Calvià_Bones-Practiques_aavib

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s