L’Ajuntament de Palma i REE, presentan: El Solleric…. «a dos velas» De Lladró a Red Eléctrica Española!

REE_AAVIB_Solleric.jpg

15203209_1185192471572152_278043777851955256_n

 

#50vs500dies #DestitucióRestitució #ARRUIXADA2016

 

De Lladró a Red Eléctrica Española! És la nova línia d’usos del Casal Solleric, ara amb REE i pròximament amb la nova expo divertida i participativa de #Repsol, #Endesa i #Gas_Natural.
Una vegada els xofers varen deixar als directius, varen poder gaudir d’una acció molt col·lectiva a l’entrada de l’espai públic.

Intensa jornada ahir per a la cultura viva i de proximitat. #ARRUIXADA2016 es va retrassar mitja hora per poder passar després per Emergències, les xerrades de Drac Màgic entorn del llibre «Cultura Libre de Estado».
Després d’una xerrada amb Jaron Rowan en el Cristal, ens dirigim al Solleric on mig centenar d’artistes esperaven per manifestar el seu malestar en la inauguració, no d’un/a artista, sinó d’una empresa. Inaugurava Red Eléctrica Española. El Casal Solleric va doblegar la seguretat per si de cas, però per si no bastés, la policia esperava fora per si una acció cultural, pacífica en si, no ho arribés a ser. Ens va acompanyar també Ramon Parramon Arimany i company@s d’ idensitat.net. Per fi, ens dirigim a Drac Màgic on alguns no vam poder entrar. Aforaments i participació interessants al Solleric i a Emergències, ahir a Palma.

arruixada2016_aavib_solleric-2

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s