De Lladró a Red Eléctrica Española. #ARRUIXADA2016

El Solleric…. “a dos velas” De Lladró a Red Eléctrica Española.

PETICIONS:

 

A_ Complir amb rigor i motivació els acords firmats per Cort sobre el compliment de les Bones Pràctiques Professionals i la Transparència en totes les Entitats Culturals amb representació municipal.

B_ Implantar canals de representació ciutadana activa als Patronats de la Fundació Palma Espais d’Art, La Fundació Pilar i Joan Miró de Palma i Es Baluard. I, Implantar mesures urgents contra la precarització laboral i, en les relacions professionals amb artistes i agents culturals.

C_ Destituir la Directora General de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma. Incorporar una persona apta per a la mediació i interlocució amb la ciutadania.

#50vs500dies > Mesures urgents a la Fundació Palma Espais d’Art (FPEA)

1_Compliment immediat dels acords consensuats amb el Sector i aprovats pel Patronat de la Fundació sobre el Model de Centre i Línies Estratègiques per a la Fundació.

2_Eliminar la Comissió Executiva (de majoria política) o reduir al mínim estatutari les seves atribucions (estrictament exercir la funció de seguiment).

3_Modificar els Estatuts de la FPEA amb la participació i supervisió d’un/a advocat/da independent que representi els interessos de la ciutadania.

4_Restitució del Director cessat de la Fundació.

5_Obrir amb caràcter immediat el Centre de Recursos i Creació Artística, dotar-lo de recursos i constituir la Comissió Assessora Específica del Sector per desenvolupar el Model d’Autogestió de Projectes.

6_Crear i posar en funcionament immediat, a la Fundació, els departaments d’Agitació/Dinamització Cultural; Intercanvi de Coneixement; Formació Continuada i el de Comunicacions, d’acord amb el Model de Centre aprovat, amb la contractació directa de professionals i col·lectius de base cultural i creativa per superar aquest repte actual.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s