Au Ments + AATOMIC LAB presenten al Molinar, #B_Free (micro) Festival d’intervencions de barri!

imatge b_free.jpg

El Molinar s’impregna del (micro) Festival d’intervencions de barri El #B_Free promou la interacció creativa dels residents. Una proposta d’Au Ments + AATOMIC LAB amb la col·laboració de l’Assoc. Veïns Molinar «Vogar i Ciar», «Al molinar, port petit» i Club Nàutic Portitxol.

El Molinar s’impregna del (micro) Festival d’intervencions de barri

El B-free promou la interacció creativa dels residents entre el 22 de setembre i el 6 d’octubre

El Festival de barri del Molinar es presenta com un espai d’intervenció per als residents i que pretén fomentar la interacció creativa i social amb el barri. L’objectiu del microfestival d’intervencions és el d’incitar la participació col·lectiva a l’espai públic i promoure un model de ciutat creativa a partir de les arts: música, dansa, xerrades i tallers per a adults i famílies.

Entre la programació destacada hi ha el taller Sona Molinar!, un laboratori que proposa passar junts pel procés de creació col·lectiva d’una cançó. Es tracta d’un taller gratuït impartit per Poderío Vital i format pel compositor i artista escènic Óscar Bueno (Astúries) i la dramaturga i artista escènica Itxaso Corral (País Basc).

El dia principal de les activitats serà aquest dissabte 24 de setembre a la plaça de la Font del Molinar, on tindran cabuda la taula oberta Sincronitzar cultura i barri: estratègies de transformació’, a les 18.30 h, seguida de l’actuació de Dansa interactiva, amb Magdalena Garzón i Dolores Acosta. A les 21 h s’hi farà el Concert vital, amb Poderío Vital, i la Intervenció musical, amb el Gran Teatro Amaro.

Les activitats continuaran entre el 29 de setembre i el 6 d’octubre a l’espai de l’Associació de veïns, amb el taller d’ interferències humanes, impartit per Aatomic Lab, un col·lectiu que genera projectes i metodologies d’innovació social i participació mitjançant la cultura.

Tots els actes són de franc i es fan amb el suport del Consell de Mallorca, la companyia de dansa i teatre AuMents i Aatomic, acció cultural i artística.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s