Imatges Acció Performàtica Dit de l’Art, a la Nit de l’Art 16

dit-de-lart-aavib

En La Misericòrdia hubo protestas, con el colectivo de los Artistas Visuales “prendiendo fuego” al Consell. (Diario de Mallorca)

dit de lart1.jpg

En el Solleric no hubo protestas pero si en el patio de la misericòrdia, donde los Artistas Visuales (AAVIB), dolidos con las “subvenciones de mierda, la precarización del sector y la mala praxi, por parte de las instituciones públicas hacia la cultura”, decidieron prenderle fuego al Consell. Lo hicieron con una acción reivindicativa, que tiró de fuego y humo. “¿Alguien quiere arrojar una bomba a algún conseller?, ¿no hay nadie por aquí del Isis?”, preguntó el maestro de ceremonias sin encontrar respuesta. (Diario de Mallorca)

mitos-misericordia1

Bones Pràctiques en el sector de les Arts

1.  Foment de la llibertat de Creació i Expressió Artística.

2.  Establir relacions professionals amb els creadors i col·lectius artístics d’acord a criteris tècnics, de participació i transparència.

3. Garantir els Drets d’Autor i la integritat de les obres.

4.Assumir els  acords i contractes  per escrit; garantint uns honoraris a l’artista mínims del 15% del total del pressupost del projecte artístic.

5.Adequar els pressupostos per a les ajudes, beques, premis.. .a les necessitats reals pel que fa a terminis, dotació econòmica i recursos disponibles.

6.Impulsar l’activitat artística des de totes les seves vessants; la creació, la producció, la investigació, la projecció,l’educació, la difusió i la integració social.

7. Publicar i publicitar la informació amb claredat, precisió i de fàcil accés.

8. Fomentar la concurrència pública  en tota  l’activitat que es dugui a terme en  l’àmbit artístic; mitjançant les convocatòries obertes amb criteris  d’igualtat, independència, i  garanties jurídiques i econòmiques.

9.Configurar i dotar els Patronats  d’acord amb els principis d’ independència política i empresarial. Integrats per tècnics i professionals del sector.

mitos-misericordia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s