Fernando Gómez de la Cuesta, nou director gerent de la Fundació Casals d’Art i Espais Expositius de Palma

ARA BALEARS Palma

AAVIB GomezdelacuestaFernando Gómez de la Cuesta ha estat elegit com a nou director gerent de la Fundació Casals d’Art i Espais Expositius de Palma, que gestiona el Casal Solleric i el CAC Ses Voltes. Així ho ha ratificat el Patronat de la fundació, que ha valorat «la capacitat gestora del candidat i la seva voluntat d’obertura al teixit associatiu i als diferents agents culturals».

El Patronat ha confirmat la decisió adoptada per la Comissió de Selecció del concurs convocat per cobrir aquesta plaça i ha considerat també que com a nou director gerent de la fundació haurà d’emprendre la tasca de transformar-la cap a un nou model innovador i connectat amb el conjunt de la ciutadania.

Gómez de la Cuesta va nàixer a Còrdova l’any 1976. És llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (1994-1999) i llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears (1999-2003). És comissari resident en el Casal Solleric de Palma amb el cicle d’exposicions Càmera Obscura (2014-2017).

Ha estat comissari del I Festival Bienal d’Art Contemporani de Saltillo, a Mèxic; és fundador i director de l’empresa ‘Curatoria. Projectes Culturals’ des de l’any 2013. És crític col·laborador a Balears de les revistes Art i Sublime, d’entre altres publicacions, i ha estat el director del festival de fotografia PalmaPhoto entre 2013 i 2015.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s