Jaume Reus, director de l’Arts Santa Mònica, recolza el projecte Frau_Jove!

IMG_2418

Vàreu llegir l’entrevista d’Elena Vallés al mallorquí Jaume Reus, actual director de l’Arts Santa Mònica de ‪#‎Barcelona‬, al Diario de Mallorca del diumenge?

L’historiador de l’art i gestor cultural dóna una visió molt interessant de la cultura i les institucions a Mallorca, i denuncia que l’illa «és un territori amb massa partitocràcia i ideologia en el món cultural«.

També defensa un model de centre cultural participatiu i reitera el seu recolzament al projecte ‪#‎Frau_Jove‬:

«A mi m’agraden particularment les iniciatives col·lectives i crec que com a entitat pública també estam per recolzar-les (…) Ara mateix tenim sobre la taula tres projectes d’investigació sobre el barri: un sobre immigració, un altre sobre cultura, i un altre més sobre política. S’està treballant la creativitat des de les associacions. Al Raval hi ha una gran moviment del teixit social. El Santa Mònica havia d’integrar-se al barri i fins ara no ho estava.»

«Lo del #Frau_Jove és un símptoma més del que està passant a Mallorca a nivell institucional. Han aconseguit contactar amb centres molt importants d’Espanya i Londres i el jurat era excepcional. Els gestors públics de l’illa no s’ho saben montar: no tenen amics en el sector, no coneixen ningú i ningú els coneix a ells. Són gent de partit. D’allà només pot sortir mediocritat. Per destapar el que hi ha s’ha de ser crític… Crec que el #Frau_Jove no hauria de ser un fet crític aïllat.»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s