Isabel Servera i Guillem Portell, guanyadors del #Frau_Jove

Els projectes de Joan Bennàssar, Alberto Ramajo Elisa Juncosa han rebut una menció especial del jurat

Guanyadors Frau Jove

 

Avui damatí el jurat internacional de la convocatòria reivindicativa Frau_Jove 2014, format per Chus Martínez, David G. Torres, Piedad Solans i Bartomeu Sastre ha triat els artistes guanyadors del certamen.

Són:

  • Guillem Portell (Vilafranca de Bonany, 1990) amb el projecte «Esto, tampoco es una obra de arte, tampoco«, una investigació artístico-periodística sobre diferents trames de corrupció al nostre país.
  • Isabel Servera (Palma, 1986) amb el projecte «En espera», que vincula l’espera amb la pràctica artística amb unes gravacions de diferents músiques d’espera telefòniques que va gravar quan treballava com a teleoperadora.

 

El jurat ha destacat la qualitat de les obres presentades, i ha volgut fer una menció especial als projectes de Joan BennàssarAlberto Ramajo i Elisa Juncosa.

Com a premi, a banda de la difusió i el contacte amb el jurat de prestigi, els guanyadors exposaran els seus projectes al centre de creació Hangar de Barcelona, a Matadero Madrid i a la Furtherfield Gallery de Londres

L’Associació d’Artistes Visuals vol donar l’enhorabona als guanyadors i agrair el suport de tots els artistes participants.

 

 

Frau Fest

 

Vos recordam que les actes del Frau Jove es tancaran avui amb l’AntiFrau_Fest, una una trobada d’agents culturals i creadors locals que començarà a les 20:30 hores al Museu de la Jugueta de Palma. Actuaran els grups de música electrònica Jansky, Pedro Trotz, Cap de Turc, Mikrophone, PoAL i Defled.

 

Reivindicacions de l’Associació d’Artistes Visuals

Amb l’acció Frau Jove, els artistes visuals volen reivindicar la promoció i difusió de la creació jove balear i les bones pràctiques par part de l’administració. També reclamen la convocatòria del certamen Art Jove Arts Visuals, que es va deixar de convocar l’any 2012 després de les queixes dels artistes participants.

Encara a l’espera de resposta als escrits de suggeriments i peticions registrats a l’IBJove, l’Associació d’Artistes Visuals demana la destitució de la persona responsable, Maria José Frau, i el compromís de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera, amb els creadors joves de les Illes.

L’Associació d’Artistes de Catalunya (AAVC) i la UAAV (Unió d’Associacions d’Artistes Visuals) també s’han sumat a les reivindicacions de l’AAVIB.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s