Treballam en xarxa a Madrid!

logo

Unión de Asociaciones de Artistas Visuales (UAAV)

 

Els artistes visuals treballam en xarxa. Tenim clar que per a lluitar per les bones pràctiques i fer que la creació contemporània i els seus autors siguin respectats i valorats és necessari sumar forces.

És per això que aquest cap de setmana ens desplaçarem a Madrid per assistir a la reunió de la Unión de Asociaciones de Artistas Visuales (UAAV) (http://uaav.info/), on ens trobarem amb altres associacions d’artistes visuals d’arreu de l’Estat (AVVAC. Artistes Visuals de València, Alacant i CastellóUnión de Artistas Visuales de Andalucía AAVA Asociación de las Artes Visuales de Asturias AVA Artistas Visuales AgrupadosAicav (Asociación Islas Canarias de Artistas Visuales) … ) i establirem estratègies de relació i intercanvi per a seguir endavant amb la nostra tasca. Junts, sumam!

També aprofitarem la nostra estada per reunir-nos amb diferents col·lectius, posar en comú els nostres projectes i conéixer models de gestió i finançament alternatius. Ja hem concretat reunions amb:

* VIC (Vivero de Iniciativas Ciudadanas), una plataforma oberta orientada a promoure la reflexió i l’acció sobre el territori, la ciutat i l’espai públic http://viveroiniciativasciudadanas.net/

Zuloark, grup d’arquitectes, dissenyadors, constructors i pensadors que operen en els camps de l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny

Pedagogías Invisibles, col·lectiu que treballa en la investigació i acció en l’àmbit educatiu i artístic

Basurama Asociación, dedicats a l’estudi de la generació de fems i escombraries i les seves possibilitats creatives

* Acoustic Mirror, comissari independent que investiga la fonografia i l’art sonor

… i una visita a INTERMEDIÆ [Creación Contemporánea] (Matadero), on els artistes seleccionats al #Frau_Jove presentaran els seus projectes.

Tenim l’agenda ben plena!

Vos mantindrem informats…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s