L’AAVIB convoca el certamen FRAU_JOVE

 

ETS UN ARTISTA JOVE NASCUT

O RESIDENT A LES ILLES BALEARS?

 

frau jove

VOLS PRESENTAR EL TEU TREBALL

DAVANT D’UN JURAT INTERNACIONAL?

 

El certamen d’art FRAU_JOVE 2014 és una acció reivindicativa promoguda per l’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) per la desaparició de la convocatòria d’arts visuals del programa Art Jove del Govern Balear.

L’Associació d’Artistes convida a creadors de tota mena a participar, i així recolzar la iniciativa com a forma de reivindicar les bones pràctiques a l’àmbit cultural, exigir la promoció i divulgació del treball dels joves creadors de les illes i els seus drets com a artistes.

FRAU_JOVE 2014 és un certamen de projectes artístics (no d’obres finals) el premi del qual serà la presentació davant d’un jurat de reconegut prestigi internacional, format per la comissària d’art Chus Martínez, el crític i comissari David G. Torres, la historiadora de l’art Piedad Solans i el darrer guanyador d’Art Jove 2012, Bartomeu Sastre.

Imatge Frau Jove

BASES CERTAMEN FRAU_JOVE

 

Requisits dels sol·licitants
Poden concursar tots els artistes i col·lectius nascuts i/o residents a les Illes Balears que tenguin entre 16 i 35 anys el 31 de desembre de 2014. En el cas de col•lectius han de complir aquest requisit el 100% dels seus membres.

L’obra presentada haurà de ser propietat de l’artista o del col·lectiu. No serà exclosa cap obra perquè no sigui inèdita.

 

Com participar-hi?

 1. Sol·licitar inscripció prèvia a aavibcomunica@gmail.com enviant el nom complet, direcció postal i número de telèfon.
 2. Una vegada rebuda la confirmació d’inscripció s’enviarà el projecte artístic que es presenta al certamen. El format del projecte ha de ser digital (PDF, de màxim 10 pàgines i màxim 5MB). Es tracta d’un concurs de projectes artístics (no d’obres finals) que es presentaran davant d’un jurat de reconegut prestigi internacional. Haurà d’incloure:
  1. Dades personals: nom complet, CV, DNI (fotocòpia), direcció postal, correu electrònic i telèfon
  2. Statement de l’artista
  3. Projecte artístic i totes les explicacions que l’artista consideri necessàries (informació gràfica, explicació tècnica, materials…)

Termini de presentació

El termini màxim d’inscripció on-line és el 30 de novembre de 2014

Premi

 1. Ser seleccionat per un jurat reconegut internacionalment, format per la comissària d’art Chus Martínez, el crític i comissari David G. Torres, la historiadora de l’art Piedad Solans, i el darrer guanyador de l’Art Jove 2012, Bartomeu Sastre.
 2. Difusió en mitjans del projecte finalista i exposició del treball.
 3. Participar en una acció artística reivindicativa i crítica per la desaparició de la convocatòria d’arts visuals del programa Art Jove del Govern Balear.

Acceptació de les bases

Prendre part del certament d’art FRAU_JOVE 2014 suposa acceptar aquestes bases. El jurat del premi té la facultat d’interpretar-les i de suplir-ne qualsevol llacuna o buit d’acord amb la seva pròpia finalitat. La resolució del jurat serà inapel·lable. L’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) resoldrà qualsevol problema que aquestes Bases no prevegin.

 

Una respuesta a “L’AAVIB convoca el certamen FRAU_JOVE

 1. Pingback: Certamen FRAU_ JOVE 2014 para jóvenes artistas de las Islas Baleares | XTRart·

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s