Taller amb Blai Mesa a Menorca

Taller Blai Mesa

 

Taller amb Blai Mesa a Menorca

 

Aquest juliol la delegació de l’AAVIB a Menorca prepara un taller amb Blai Mesa: 

.

«Processos i estratègies actuals de treball per a les arts. Curs comprimit de formació per a la professionalització en el sector»

Serà el divendres 18 de juliol a la tarda i el dissabte 19 al matí, i el preu és de 18€ pels socis (25€ no socis).
.Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb aavibmenorca@gmail.com

.

També volem avançar-vos que el dissabte 19 de juliol a la tarda se celebrarà l’assamblea de socis de l’AAVIB a Menorca i la inauguració de la nova seu de l’associació a l’illa (Cala Morell).

.


Més informació sobre el taller:

.

Processos i estratègies actuals de treball per a les arts, amb Blai Mesa

.

L’habilitat professional del creador actual passa per dominar processos i estratègies de treball diferents, que inclouen la recerca, projecció, pre-producció i producció, la difusió, distribució i post-producció de l’obra d’art.
Aquest taller té com a objectiu oferir un espai de creixement on descobrir i compartir eines i plantejaments per a cadascun d’aquests processos, amb la finalitat d’enriquir el procés creatiu i ampliar les capacitats específiques de la professió artística en el context actual

.

Objectius del taller:
Curs orientat a oferir suport teòric i metodològic a l’artista en el desenvolupament, producció i gestió de l’obra. Habilitar i familiaritzar-se amb eines de comunicació i presentació del treball en un èmfasis especial en els nous formats: newsletter, pàgina web, facebook, instagram, dossier digital, flirck, etc.
Debatre i compartir experiències sobre els entorns de producció i difusió de l’obra – concursos, centres de residència, beques, centres d´art, galeries, etc-  i les vies de professionalització existents.

.

Docent:
Blai Mesa Rosés (Barcelona, 1977). Sociòleg, investigador i fotògraf de formació, des de l’any 2002 exerceix professionalment com a activista i gestor cultural, comissari independent i artista; tant a nivell individual per a institucions i centres d’art com des de plataformes associatives i col·lectius de creadors. Ha estat director del Centre d’Art Lo Pati (2011-2014). Actualment és responsable de la plataforma Laboratori Visual (www.visual-lab.info) i membre del patronat d’Hangar (www.hangar.org).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s